Főoldal

Bemutatkozás

urban_eva_izabellaUrbán Éva Izabella, egyetemi diplomás mentálhigiénés szakember vagyok. A pszichológia és a pedagógia területén szereztem négy diplomámat.

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetében, mentálhigiénés szakemberként végeztem   Budapesten. A mentálhigiéné, a pszichológia egy fiatalabb, a problémák gyakorlatiasabb  megoldást nyújtó ágazata Gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó képesítést szereztem, a Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. A szakterület legfőbb témakörei: A gyermekkor, a kamaszkor, a fiatal felnőttkor, a szülő-gyermek kapcsolat legfontosabb kérdései Gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó szakirányon szakvizsgát tettem, a Debreceni Egyetem Pedagógiai Főiskolai Karán.

A József Attila Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán középiskolai tanári és előadói diplomát szereztem.

10További képesítéseim

 • Autogén tréning.
 • Agykontroll.
 • Svéd-frissítő-lazító masszázs.
 • Nyirokmasszázs.
 • Cellulit masszázs.
 • Wellness-masszázs.
 • Bach-virágterápia.
 • Schüssler-só terápia.
 • Reiki Mesterfok.
 • Reiki Tanár fokozat.
 • Gerontológia.
 • Természetgyógyász.
 • Access Bars kezelő.
 • Access Bars Facilitátor
 • Munkámat eredménnyel segíti eddigi, személyes élettapasztalatom Számomra a legfontosabb szabály, hogy minden hozzám segítségért forduló embert egészként, a test-lélek-szellem egységeként segítsem.  Eddigi tapasztalataim alapján, alapos elemzés és személyre szabott, részletes tanácsadás után, évek óta hordozott lelki gondok, problémák oldódnak meg. A visszajelzések szerint sokszor a pszichológiai konzultációk  után jelentősen fejlődik a Kliens önmagához és a külvilághoz való viszonya, problémamegoldó képessége. Nincs olyan probléma, ami meg nem oldható, ha azt Ön valóban akarja. Ha viszont elhanyagolja, lelki terhek alatt nehézzé válhat élete, elindul a folyamat, ami egy idő múlva betegségbe torkollik, megkezdődik a személyiség színvonalának csökkenése, a lelki betegség pedig testi betegségben tör utat magának. Sok esetben elég egy személy a családból, akiben letisztulnak élete főbb eseményei, nehézségei; azok feldolgozásra kerülnek, s ezután változás indulhat nemcsak saját magában, a családjában is. A gyermek problémáját is sikerrel kezelem a szülője általi problémák segítő feldolgozásával. Minden hozzám fordulónak szakszerű és megoldásközpontú segítséget tudtam nyújtani eddigi Életvezetési, Párkapcsolati tanácsadói, egészségvédő terapeuta tevékenységem során.

Munkámat a hatályos jogszabályok, a szakma Etikai Kódexének előírásainak betartásával végzem.

A StartWell Szolgáltató Kft. 2012. 12. 17-én került bejegyzésre, kiemelt célkitűzése a Fizikai közérzetjavítás, – amelynek keretében, kiemelkedően egészséges klímájú közegben: Himalaya Sószobában, különböző masszázstechnikák – alkalmazásával: Svéd-frissítő-lazító masszázs, Nyirokmasszázs, Cellulit masszázs, Wellnes-masszázs –  segítünk a hozzánk forduló pácienseknek, továbbá egészségjavító gépeinkkel.
         A másik kiemelkedő működési területünk az Egyéb humán-egészségügyi ellátás, amelynek keretében egyéni e-mailes, illetve Skype-os mentálhigiénés és pszichológiai konzultációk, tanácsadások keretében valósít meg.
Kiemelt célkitűzésünk: az egészségügyi prevenciós és rehabilitációs tevékenység, az alternatív gyógymódok, a természetes gyógymódok alkalmazása.
TEVÉKENYSÉGI KÖRÜNK folyamatosan bővül, ezt folyamatos továbbképzéssel tudjuk elérni: Természetes gyógymódok, Gyógynövényterápia, Aromaterápia, Schüsszler-só terápia, Bach-virágterápia alkalmazása, Autogén tréning terápia, Reiki gyógyenergia alkalmazása. Reiki tanfolyamok szervezése. Access Bars kezelések. További alternatív gyógymóddal kapcsolatos tanfolyamok szervezése.

Előzetes e-mailen keresztüli egyeztetéssel jelentkezzen be az online konzultációra,
a Skype-beszélgetésre.  A visszajelzés után a Vásárlás felületen rendezheti a konzultációs díjat, majd indítjuk a terápiát. Sikeres és egyszerű!

Skype konzultációonlinekonzultacio@gmail.com
Skype: pszichologiaitanacs
Skype letöltése

A mentálhigiéné szakterülete beszélgetések, illetve írásos konzultáció-váltások során segít leküzdeni a konfliktusokat, krízishelyzeteket, szorongást, ily módon segít feltárni az előidéző okokat, a mélyebb gyökereket, s ezáltal vezet az egyéni megoldási lehetőségekhez.

Szakszerű és eredményes segítséget nyújt párkapcsolati válságok kezelésében, kiemelten családcentrikus megoldásokkal.

Az egy, az öt, vagy tíz konzultáció, illetve akkut probléma esetén, akár napi rendszerességgel, előre egyeztetett időpontban kerül sorra. Ezen időszak folyamán minden kérdésre, megoldatlan problémára, vagy felmerülő, rendezetlen szituációra a lehető legrövidebb intervallum alatt a krízishelyzetet előidéző okokat, forrásokat feltáróan kap az életet befolyásoló, annak további vezetését döntően meghatározó választ,  a további lépésekre választási lehetőségeket.

Választható konzultációk, amelyek az Árak/Vásárlás felületen kiválaszthatóak és befizethetőek:

 • Személyes konzultáció: Előre egyeztetett időpontban – konfliktuskezelés, probléma feldolgozása.
 • Skype-konzultáció: Előre egyeztetett időpontban – megbeszélve az adott problémát, lehetséges okok feltárására megoldási lehetőségeket találunk. A Skype-konzultáció menete: időpont egyeztetése után, befizetést követően, írásos problémaábrázolás, egyeztetett időpontban konzultáció (választhatóan telefon, vagy video beszélgetés), a konzultáció után összefoglaló írásos elemzés, további tanácsokkal, megoldási stratégiával, javaslatokkal kiegészítve további konzultáció során az adott időszakon belüli kapcsolattartás.
 • Írásos konzultáció: A probléma elektronikus úton 1-3 oldalnyi terjedelemben beküldésre kerül. Ezután személyre szóló, részletes elemzést, megoldási javaslatot és tanácsadást magában foglaló válasz-konzultációt kap 1-3 munkanapon belül, krízishelyzet esetén rugalmasan alkalmazkodva az adott lehetőségekhez, még ennél gyorsabban.
 • További szolgáltatások: Meditáció, Relaxáció vezetése. Reiki energiakezelés. Access Bars kezelés.
  • Fizikai közérzetjavítás
   Előzetes időpont egyeztetés után: Egészségvédelmet szolgáló gépek, eszközök, sószoba igénybevétele. Reiki energiakezelés.
  • Személyre szabott, programozott ásványok, kristályok.
  • Reiki energiával feltöltött, azaz Programozott kristály-karkötők. Kérésre bármelyik feltölthető, személyes problémára és megoldásra fókuszálva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.